Eibach+Bilstein

Bilstein+Eibach

Bilstein en Eibach hebben hun krachten gebundeld en alle Eibach Pro-Systems als ook Sport-Systems zijn nu leverbaar met Bilstein B6 Sport of Bilstein B8 Sprint leverbaar.EIBACH & BILSTEIN hebben met succes hun titel weten te verdedigen: "Sport Auto" lezers hebben opnieuw Eibach en Bilstein verkozen tot 'beste merk' in de catagorieën 'veren' en 'onderstellen en schokbrekers'.

BILSTEIN heeft haar concurrentie 5 jaar opeenvolgende achter zich weten te laten - in 2 verschillende categorieën. "Sport Auto" lezers stemden voor Bilstein's perfectie in zowel de schokbrekers als ook de sports onderstel categorie. De producten van de schokbreker, onderstel en veren specialist genieten veel erkenning en waardering door hun kwaliteit en betrouwbaarheid.

EIBACH Performance en kwaliteit: Een combinatie die bij Eibach berust op 60 jaar ervaring. Ook in de motorsport wereldwijd maken veel top-teams traditioneel gebruik van Eibach veren om zo hun concurrentie op het circuit achter zich te houden. Een duidelijke voorsprong kenmerkt Eibach al sinds jaren ook bij de jaarlijkse verkiezing „Best Brand“ door het  vakmagazine 'Sport Auto'.

 

 

!